Karrieredagane 2021 – Musikkvideoar

Under Karrieredagane 2021 kunne dei besøkande sjå korte smakebitar frå musikkvideoar laga på MK. Her kan de sjå dei i sin heilskap.

Side Brok – Svært

Denne videoen er diverre tatt vekk frå YouTube av Side Brok grunna ein rettigheitstvist. De kan derimot sjå mykje spanande bakommateriale her.

Side Brok – Kvar dag

Les meir om desse musikkvideoane: Musikkvideoar for Side Brok.

Musikkvideoprosjekt med musikklinja: Hot Lunch Jam

Denne musikkvideoen er 1 av 3 som vart laga som erstatning for den avlyste musikalen i 2021. Les meir om musikkvideoinnspelinga for denne videoen på musikalen.no.

Musikkvideoprosjekt med musikklinja: Can’t Stop the Feeling

Denne musikkvideoen er 2 av 3 som vart laga som erstatning for den avlyste musikalen i 2021. Les meir om musikkvideoinnspelinga for denne videoen på musikalen.no.

Musikkvideoprosjekt med musikklinja: The Show Must Go On

Denne musikkvideoen er 3 av 3 som vart laga som erstatning for den avlyste musikalen i 2021. Les meir om musikkvideoinnspelinga for denne videoen på musikalen.no.

My Body Is a Cage

Flash-animert musikkvideo laga av Arve Båtevik i 2009, til musikk av musikkelevane Martin Morland og Henrik Lødøen. Arve er i dag profesjonell designer, du kan sjå ein del av arbeida hans på arvebaat.com. Musikkelevane Martin og Henrik er begge profesjonelle musikarar i dag.

Lyric Video: Breathe Little Angel

Lyric video til «Breathe Little Angel» av artisten Mr. Damage. Laga av Eirin Myklebust Lødøen i 2021.